Breaking News
Home / ITALIA / Precizări MAE referitoare la cetățenii români afectați de avalanșa care a lovit un hotel în regiunea Abruzzo, Italia

Precizări MAE referitoare la cetățenii români afectați de avalanșa care a lovit un hotel în regiunea Abruzzo, Italia

Precizări MAE referitoare la cetățenii români afectați de avalanșa care a lovit un hotel în regiunea Abruzzo, Italia

În continuarea informaţiilor transmise până la acest moment referitor la cei trei cetăţeni români afectaţi de avalanşa care a lovit un hotel din localitatea Farindola, în regiunea Abruzzo, vă informăm că autorităţile italiene au confirmat că a fost identificat şi cel de-al treilea cetăţean român minor. Acesta este în viaţă şi se află în prezent sub îngrijiri medicale la spitalul din Pescara. Reprezentanţii unităţii medicale au confirmat că starea de sănătate a celor trei cetăţeni români este bună şi se află în afara oricărui pericol.

Pe parcursul gestionării operațiunilor de salvare, reprezentanţii Ambasadei României la Roma au fost în contact permanent atât cu autoritățile italiene competente, cât și cu familia cetățenilor români, acordând sprijinul necesar.

Reiterăm faptul că cetățenii români pot solicita asistenţă consulară la următoarele numere de telefon ale Ambasadei României în Italia –  (0039) 06 835 233 58, (0039) 06 835 233 56,  (0039) 06 835 233 52;  (0039) 06 835 233 44 – apelurile fiind redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center în regim de permanență sau pe numărul de urgenţă al misiunii diplomatice – (0039) 345.147.39.35.

Sursa: MAE

Despre Vocea Românească

Verifica, de asemenea

Regionali del Lazio . Italiani di origine romena… Se ci siete..potete battere 2 colpi..

Regionali del Lazio . Italiani di origine romena… Se ci siete..potete battere 2 colpi.. Domenica …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *