Breaking News
Home / EVENIMENTE / Sărbătoarea mărțișorului la Roma!

Sărbătoarea mărțișorului la Roma!

Sărbătoarea mărțișorului la Roma!

1 Martie este așteptat cu mare drag, deoarece vestește sosirea primăverii și ne bucurăm cu toții de revenirea la viața a naturii.

Duminică, 5 martie, televiziunea Romit TV împreună cu Asociația socio culturală Vocea Românilor, invită toții românii din Roma și împrejurimi să sărbătorească Ziua Mărțișorului și Ziua Femeii, alături de artiști îndrăgiți ai muzicii ușoare și populare românești.

Printre aceștia se numără: Laura Lavric, Mihaela Bolog și formația sa, Emilia Dorobanțu, Rodica Chircu, George Lupașcu și Corina Jianu.

Emanuele Latagliata și Iulian Manta, gazdele spectacolului, au pregătit publicului numeroase surprize, în special doamnelor, care vor fi în centrul atenției în aceasta zi dedicată în mod special lor.

Sponsorii principali ai evenimentului  sunt: Money Gram, Digi Mobil, Banca Transilvania, Happy Comunication.

Spectacolul va începe la ora 13:00, la Palacavicchi, strada R. B. Bandinelli numarul 130 și va fi transmis în direct pe postul de televiziune Romit TV.

Despre Vocea Românească

Verifica, de asemenea

Pe 2 iulie corala românească Arpeggio & Roua se întoarce la Roma pentru a încheia turneul “Confluenze musicali – La Romania tra classico e folk”

Pe 2 iulie corala românească Arpeggio & Roua se întoarce la Roma pentru a încheia …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *