Breaking News
Home / EVENIMENTE / 21 martie, Ziua Internațională a Poeziei!

21 martie, Ziua Internațională a Poeziei!

21 martie, Ziua Internațională a Poeziei!

Ambasada României în Italia vă invită la  Ziua Internațională a Poeziei , sărbătorită în fiecare an de UNESCO la 21 martie, ca un semn de recunoaștere a rolului privilegiat pe care poezia îl are în promovarea dialogului intercultural, a comunicării și a Păcii.

Evenimentul va avea loc marți, 21 martie 2017 la ora 19.30, la Accademia d’Ungheria in Roma (Palazzo Falconieri – Via Giulia) și va consta în lecturi (Europa în versuri) ale unor poeți din 11 țări europene (Austria, Bulgaria, Germania, Italia, Polonia, România, Slovacia, Slovenia, Spania, Elveția și Ungaria).

Accademia di Romania va fi prezentă prin Denisa Comănescu, poet, editor și traducător, unul dintre cei mai importanți editori de literatură străină în România. Denisa Comănescu este director general al Editurii Humanitas Fiction Group, membru al Uniunii Scriitorilor Români din 1986 și din 1990 membru al Centrului PEN România.

http://www.accadromania.it/home.htm

Sursă: Ambasada României în Italia

Despre Vocea Românească

Verifica, de asemenea

Pe 2 iulie corala românească Arpeggio & Roua se întoarce la Roma pentru a încheia turneul “Confluenze musicali – La Romania tra classico e folk”

Pe 2 iulie corala românească Arpeggio & Roua se întoarce la Roma pentru a încheia …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *