Breaking News
Home / ROMÂNIA / Handbalista Narcisa Lecușanu se va întâlni cu participanții la tabăra ARC de la Oglinzi

Handbalista Narcisa Lecușanu se va întâlni cu participanții la tabăra ARC de la Oglinzi

 

Handbalista Narcisa Lecușanu se va întâlni cu participanții la tabăra ARC de la Oglinzi 

Handbalista Narcisa Lecușanu se va întâlni mâine, 21 iulie, a.c. cu participanții la programul de tabere „ARC” de la Oglinzi, din județul Neamț.

Sportiva, medaliată cu argint la Campionatul Mondial din Rusia, 2005, semi-finalistă a Ligii Campioniilor 2008-2009, le va vorbi copiilor din Republica Moldova, din Cahul și Chișinău, precum și celor din Serbia, Valea Timocului, despre cum e să faci perfomanță prin sport și nu numai, după care vor urma câteva ateliere de handbal și o sesiune de autografe și fotografii.

Proiectul de tabere „ARC” este parte integrantă a Programului de Guvernare precum şi a Strategiei Naţionale pentru Românii de Pretutindeni pentru perioada 2017- 2020, fiind finanțat şi organizat de către Ministerul pentru Românii de Pretutindeni, în colaborare cu Ministerul Tineretului şi Sportului, beneficiind și de sprijin logistic din partea Ministerului Afacerilor Externe și a Ministerului Turismului.

Taberele se desfășoară în Centrele de Agrement din Sulina, judeţul Tulcea (27 iunie – 8 august) şi Oglinzi, judeţul Neamţ (26 iunie – 31 iulie), în serii consecutive de câte șapte zile, la care participă 2000 de elevi, tineri și profesori însoțitori.

Sursă: MRP

Despre Vocea Românească

Verifica, de asemenea

Întrevederea ministrului pentru românii de pretutindeni, Andreea Păstîrnac, cu Michel Barnier, Negociatorul-șef al Comisiei Europene …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *