Breaking News
Home / EVENIMENTE / Giochi da bambini

Giochi da bambini

După cum bine știm cu toții, 1 iunie e Ziua Internaționala a Copilului si este sărbătorita peste tot in lume.
Duminica, 22 mai, asociațiile  “Vocea Romanilor” împreuna cu “ProPatria” si-au unit forțele in a oferi o zi de neuitat celor mici, in cadrul Teatrului “Palladium” din Roma.
Publicul numeros venit sa admire reprezentațiile copiilor care au urcat pe scena, au urmărit cu emoție spectacolul, care a început in jur de ora 14:00.
Evenimentul a avut in centrul atenției copiii, care au cântat, au dansat si au recitat, sub coordonarea si atenta supraveghere a doamnei Elenei Postelnicu, care le-a fost alături tot timpul celor mici.
Câțiva părinți din public au fost chemați pe scena si “puși” la încercare de copii, cu diverse întrebări din literatura romanesca.
Excelenta Sa, doamna Ambasador Dana Constantinescu, le-a fost alături tinerilor, urmărind din sala spectacolul, iar in încheiere a adresat un mesaj părinților, indemnandu-i sa le citească copiilor născuți in Italia, povesti in limba romana, pentru a putea ramane in contact cu cultura romana.
Sponsorii spectacolului: Ro…mania SRL, Novac Forniture e Servizi SrL, Gruppo 3 Costruzioni SRL si Floria Iulia,  s-au ocupat de aranjamentul salii de teatru si au premiat totii copiii prin cadourile oferite la sfârșitul spectacolului.


Copiii au fost in centrul atenției, iar părinții si-au amintit cu drag de vremurile copilăriei lor, astfel ca ziua s-a terminat cu multa veselie si numeroase satisfacții pentru organizatori.
Domnul Iulian Manta, președintele Asociației “Vocea Romanilor” ne-a împărtășit gândurile sale, la finalul evenimentului: “Sunt bucuros ca am petrecut o duminica de neuitat alaturi de cei mici si acestia au avut posibilitatea de a-si demonstra talentul  pe scena, in fata unui public calduros. As vrea sa multumesc sponsorilor si partenerilor media si sper sa ne revedem cu mare drag anul viitor sa sarbatorim Ziua Internationala a Copilului.”

 

Despre Vocea Românească

Verifica, de asemenea

Pe 2 iulie corala românească Arpeggio & Roua se întoarce la Roma pentru a încheia turneul “Confluenze musicali – La Romania tra classico e folk”

Pe 2 iulie corala românească Arpeggio & Roua se întoarce la Roma pentru a încheia …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *