Breaking News
Home / MUZICĂ / Arpeggio & Roua și Costel Dumitrache la Roma

Arpeggio & Roua și Costel Dumitrache la Roma

 Asociația „Inocențiu Micu-Klein” și grupul vocal polifonic „Arpeggio & Roua” împreună cu maestrul Costel Dumitrache (țambal) organizează pe 19 iunie la ora 12 un concert inedit de muzică folclorică românească.
Evenimentul va avea loc în biserica San Salvatore alle Coppelle (piazza delle Coppelle, 72/b – zona Pantheon), prima biserică greco-catolică din Italia.
Asociația „Inocențiu Micu-Klein” este o ONLUS care promovează schimburile culturale și oferă asistență spirituală, socială și materială celor aflați în nevoie. Misiunea este ceea de a extinde valorile universale nu numai în cadrul Bisericii catolice, ci și în restul lumii.
„Arpeggio & Roua” este un grup vocal polifonic ce ia ființă din dorința comună de a răspândi arta muzicală românească reinterpretând elemente de folclor autentic. Repertoriul lor este prodominat de folclorul coral: doine, sârbe, hore, dar și melodii antice reelaborate ale unor mari artiști români (Maria Tanase, Tudor Gheorghe, Ioan Bocsa, Anton Pann).
Costel Dumitrache încântă cu instrumentul său de 42 de ani. Cariera lui e împărțită între ansamblul Doina Bucureștiului, Ciocârlia, ansamblul oficial al Ministerului de Interne român și Cununa Carpaților.
www.facebook.com/arpeggioroua

Despre Vocea Românească

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *