Breaking News
Home / ITALIA / Ceremonia de decorare a Monseniorului Francisco-Javier Lozano, cu Ordinul Național „Serviciul Credincios” in grad de „Mare Cruce”

Ceremonia de decorare a Monseniorului Francisco-Javier Lozano, cu Ordinul Național „Serviciul Credincios” in grad de „Mare Cruce”

Sursa: Ambasada României în Italia

Ambasada României în Italia informează  că la invitația colegului său, ambasadorul României pe lângă Sfântul Scaun, prof. univ. dr. Liviu-Petru Zăpârțan, la 20 ianuarie 2017, ambasadorul României în Italia George Bologan a participat la ceremonia de decorare a Monseniorului Franscisco-Javier Lozano, cu Ordinul Național ”Serviciul Credincios” în grad de ”Mare Cruce”. Ceremonia a avut loc în cadrul unui eveniment organizat de Ambasada României pe lângă Sfântul Scaun, cu ocazia Zilei Unirii Principatelor Române.
Cu acest prilej, ambasadorul Zăpârțan a înmânat decorația Ordinul Național ”Serviciul Credincios” în grad de ”Mare Cruce”, conferită de Președintele României Klaus Iohannis, Monseniorului Francisco-Javier Lozano, Arhiepiscop titular de Penafiel, Nunțiu Apostolic în România în perioada 2007-2015, în semn de înaltă apreciere pentru contribuția acestuia la dezvoltarea și aprofundarea relațiilor bilaterale dintre România și Sfântul Scaun.
Totodată, Mons. Lozano i-a oferit ambasadorului George Bologan cartea sa ”Nunțiul papal din România. Ecumenism și diplomație”, drept mulțumire pentru bunele relații personale care datează de mulți ani.

Sursa: Ambasada României în Italia

Despre Vocea Românească

Verifica, de asemenea

Regionali del Lazio . Italiani di origine romena… Se ci siete..potete battere 2 colpi..

Regionali del Lazio . Italiani di origine romena… Se ci siete..potete battere 2 colpi.. Domenica …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *