Breaking News
Home / ITALIA / Interviu cu doctorul stomatolog Peter Kovacs

Interviu cu doctorul stomatolog Peter Kovacs

Interviu cu doctorul stomatolog Peter Kovacs

Cabinetul stomatologic al Doctorului Peter Kovacs este prezent la Roma, din anul 1988.

„Este crucial să ai o experiența solidă în domeniul parodontologiei și al implantologiei”, spune Dr. Kovacs. Pregătirea profesională a doctorului Kovacs a fost îmbogățită de-a lungul anilor de experiențe importante in Germania și Brazilia. Doctorul Peter Kovacs a acordat o deosebita atenţie actualizării profesionale, esențială in munca acestuia. Aceste studii constante, sunt efectuate de Dr. Kovacs, cu cei mai buni profesori ai industriei la nivel mondial. In acest interviu, Dr. Kovacs ne-a vorbit despre munca sa si cabinetul său, aflat in Roma, in zona Largo Boccea.

“Majoritatea dintre noi, apreciem un zâmbet frumos pentru starea de spirit pe care o induce. Vă pot spune, că în toți acești ani am avut foarte multe de învățat și pe zi ce trece avem parte de nenumărate experiențe . Totul ține de îngrijirea și atenția deosebită acordată fiecărui pacient, într-un cadru performant.”

Cabinetul domnului doctor Kovacs Pețer este dotat cu aparatură de ultimă generație, utilizată pentru a asigura confortul și siguranța fiecărei intervenții. Echipa sa este formată din medici cu experiență profesională și pregătire solidă în domenii precum endodonție, implantologie, protecție și estetică dentară, parodontologie, chirurgie.

Pacienții devin repede clienți fideli?

Vrei clienți fideli? Fii fidel clienților tăi! Am tot auzit spunându-se că grija pentru client a apărut odată cu criza. Sau așa ne consolăm? Peter Drucker spunea ca: ” scopul unei afaceri este să creeze și să păstreze clienții”. În afaceri există două căi de a crea și susține performanța pe termen lung: o excepțională grijă față de client și o inovare constantă, secretul unei relații bune cu clienții stă în comunicarea permanentă și informarea în timp real. Relația cu clienții nu este opțională, este esențială.

Care sunt cele mai utilizate servicii stomatologice folosite de români?

Pot spune doar că românii utilizează cam toate serviciile stomatologice ale cabinetului nostru stomatologic.

Un pacient cu probleme stomatologice poate fi în rest un om sănătos? Care sunt implicațiile bolilor dentare asupra întregului organism?

Fiecare are propria viziune asupra problemelor de sănătate. Unii aleg să le ia în considerare de la primele semne, alții refuză să le accepte, până în momentul în care este prea târziu, iar alții și le inventează. Există însă afecțiuni care, deși sunt deosebit de grave, nu au manifestări decât foarte vagi sau doar în momentul agravării. Pentru acestea există controlul medical regulat. Infecțiile dentare pot duce la pierderea dinților: cariile, obturațiile (plombele) adânci, traumele externe.

Multi invocă, în general, două motive pentru care merg rar la stomatolog: frică de durere și lipsă banilor. Cum combateți opinia lor?

Pacienții noştri dispun de anumite oferte ale studioului, iar plățile se pot face și în rate, pentru a veni în întâmpinarea tuturor.

Ce servicii stomatologice puneți la dispoziția clienților dumneavoastră?

Laserul dentar reprezintă cea mai nouă tehnologie introdusă în domeniul stomatologiei, înlocuiește tradiționala freză și nu produce durere, fiind destinată în special celor mici sau persoanelor foarte anxioase. Folosirea laserului reduce șansele de apariție a durerii, motiv pentru care în cele mai multe dintre cazuri nu este nevoie nici măcar de anestezie. Atunci când este nevoie de îndepărtarea unei carii, întregul proces este efectuat fără freză. În plus, laserul are capacitatea de a steriliza țesuturile dinților, pe această cale fiind prevenite recidivele, însă ajută și la durabilitatea și rezistenta în timp a tratamentului urmat. Laserul ajută la sterilizarea canalelor dinților, fără a mai fi nevoie de intervenția chirurgicală. Acesta oferă cele mai bune rezultate în cadrul tratamentelor cu privire la gangrenele dentare, fără a mai fi necesare alte tratamente care se întind pe perioade lungi de timp, iar obturarea canalelor este efectuată în cadrul unei singure ședințe.

                                                                                                                                                    Valentina Tofan

Despre Vocea Românească

Verifica, de asemenea

Regionali del Lazio . Italiani di origine romena… Se ci siete..potete battere 2 colpi..

Regionali del Lazio . Italiani di origine romena… Se ci siete..potete battere 2 colpi.. Domenica …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *