Breaking News
Home / ROMÂNIA / Ivan Patzaichin va participa la taberele „ARC” de la Sulina

Ivan Patzaichin va participa la taberele „ARC” de la Sulina

Ivan Patzaichin va participa la taberele „ARC” de la Sulina
Copiii români participanți la programul de tabere „ARC”, din perioada 18-25 iulie, vor avea oportunitatea de a se întâlni joi, 20 iulie, a.c. cu sportivul de talie internațională Ivan Patzaichin.
 
Canoist român, cvadruplu laureat cu aur la Jocurile Olimpice de vară din 1968, 1972, 1980 și 1984 și triplu laureat cu argint, Patzaichin le va vorbi copiilor despre experiența și activitatea sa în domeniul sportiv, precum și despre importanța păstrării identității românești.
 
Programul „ARC” este finanțat şi organizat de către Ministerul pentru Românii de Pretutindeni, în colaborare cu Ministerul Tineretului şi Sportului, beneficiind de sprijin logistic din partea Ministerului Afacerilor Externe și a Ministerului Turismului, precum și din partea autorităților locale din județul Tulcea, respectiv Prefectura Județului Tulcea, Primăria județului și Consiliul Județean Tulcea. 
 
Totodată, MRP mulțumește partenerilor media : TVR internațional, Radio România Internațional și Agerpres pentru sprijin și colaborare.
Sursă: MRP

Despre Vocea Românească

Verifica, de asemenea

Întrevederea ministrului pentru românii de pretutindeni, Andreea Păstîrnac, cu Michel Barnier, Negociatorul-șef al Comisiei Europene …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *