Breaking News
Home / ITALIA / Mihaela Bolog, pasiune, stil & talent!

Mihaela Bolog, pasiune, stil & talent!

Mihaela Bolog, pasiune, stil & talent!

Motto-ul Mihaelei Bolog  este: ” Daca stii sa vezi ceva bun in fiecare om aproape toti vor sfarsi prin a vedea ceva bun si in tine.” (Ben Carson)

O femeie frumosă, o artistă talentată și un vis îndeplinit cu multă muncă și determinare.

Mihaela Bolog s-a născut în Târgu-Frumos, din județul Iași, într-o familie modestă de oameni simpli, având încă doi frați. Pasiunea sa pentru muzică a început încă de la vârsta de 6 ani, cand împreună cu fratele mai mare, Florin Dogaru făcea parte din Ansamblul ” Șezătoarea ” din Strunga , județul Iași.

Când ați emigrat în Italia și cum v-ați hotărât să plecați din România?

Locuiesc în Italia de la sfârșitul anului 2001, când am venit cu soțul meu în luna de miere, alegând ca destinație Roma.

Evident, nu aveam de unde să știm ce ne rezervă viitorul, anii au trecut, pe atunci abia  împlinisem 20 de ani și cu timpul am reușit să dau contur visului meu din copilărie.

În 2003 s-a născut fiul nostru Dario care ne-a umplut inimile de bucurie.

Aici, în Italia nu am reusit să mă impun pe piața muzicii, decât după 2-3 ani, când a venit și fratele meu. Împreună cu care am reînceput activitatea muzicală sub numele de scenă „Frații Ieșeni” .

În viata privată mi-am reluat studiile rând pe rând. Am absolvit liceul socio-psiho-pedagogic aici la Roma, apoi am urmat cursurile de canto modern, timp de 3 ani, urmând apoi  Facultatea de Muzică și Pedagogie din București, unde mi-am luat licența în folclor și pedagogie .

La ce spectacole și evenimente ați participat de-a lungul timpului?

Cu trupa mea și nu numai, am participat la diverse spectacole atât în Italia cât și în străinătate. O experiență frumoasă a fost X-Factor în România, unde am reușit să ajung în bootcamp, numărandu-mă printre ultimii 16 concurenți, însă nerespectând clauza din cotract, din motive de sanătate, nu am fost difuzată nicaieri.

Ce planuri și proiecte aveți în derulare?

Am multe planuri de viitor…lucrez la un nou proiect muzical și îmi doresc foarte mult o colaborare cu Lautarii din Chișinău.

Vă lipsește România?

Romania este țara mea…oriunde aș merge în lume, oricat de bine m-aș integra, mă simt un străin…

 

V-ați gândit să vă întoarceți în România?

Sigur că da, sper că în viitorul apropiat să iau această decizie, bineînțeles cu familia mea, deși, trebuie să recunosc faptul că pentru Dario nu va fi atât de ușor.Din toamnă, fiul meu va merge la liceu, în Roma, așa că cel puțin pentru 5 ani, orașul etern ne va fi casă în continuare.

Foto: Arhiva personală

Valentina Tofan

Despre Vocea Românească

Verifica, de asemenea

Regionali del Lazio . Italiani di origine romena… Se ci siete..potete battere 2 colpi..

Regionali del Lazio . Italiani di origine romena… Se ci siete..potete battere 2 colpi.. Domenica …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *