Breaking News
Home / ITALIA / MoneyGram Awards 2017

MoneyGram Awards 2017

MoneyGram Awards

550 de mii de firme create și gestionate de n Italia, produc o cifră de afaceri de peste 96 de milioane de euro.

Ceremonia s-a desfășurat anul acesta, în prezența Laurei Boldrini, președinta Camerei Deputaților, având ca invitată de onoare pe Emma Bonino.

Omul de afaceri, Valentin Făgărășian a fost nominalizat la categoria Occupazione alături de alți bine cunoscuți antreprenori, prezenți și ei la ceremonie.

Valentin Făgărășian deține o afacere de succes în Italia, în domeniul construcțiilor, având un număr de peste 50 de angajați.

De-a lungul anilor, societatea a avut o evoluție continuă, consolidându-și poziția în domeniul construcțiilor, obtinând lucrări publice importante și private.

Munca și capacitatea angajaților au contribuit la realizarea unor proiecte majore, care au dus la extinderea firmei și în străinătate.

Valorile care stau la baza succesului, afirmă Valentin Făgărășian sunt: încrederea, transparența si atenția acordată aspectelor tehnice și calitative. “Întotdeauna acordăm o mare atenție calității în

ceea ce privește optimizarea proceselor de producție și de organizare, pentru a conecta diferitele sectoare de activitate, permițându-ne punerea în aplicare a proiectelor de ultimă oră în domeniu,

atât din punct de vedere tehnologic cât și financiar. Participarea mea la MoneyGram Awards se datorează în primul rând, angajaților mei, care au contribuit enorm la creșterea bussines-ului meu.

M-am simțit onorat să particip alături de acești antreprenori străini din Italia, a căror poveste este unică și motivantă pentru fiecare dintre noi. ”

 

Despre Vocea Românească

Verifica, de asemenea

Regionali del Lazio . Italiani di origine romena… Se ci siete..potete battere 2 colpi..

Regionali del Lazio . Italiani di origine romena… Se ci siete..potete battere 2 colpi.. Domenica …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *