Breaking News
Home / ITALIA / RePatriot merge la Paris și Lyon, în martie!

RePatriot merge la Paris și Lyon, în martie!

RePatriot

RePatriot merge la Paris și Lyon, la invitația antreprenorilor români din Franța!

Pe 14 martie la Paris, la ora 17:00, la Ambasada României din Paris și pe 15 martie la Lyon, la ora 17:30, la Primăria din arondismentul 6, vor avea loc întâlniri ale echipei RePatriot cu românii din Franța preocupați de ce se întamplă acasă. Și-au anunțat deja participarea peste 100 de întreprinzători români.

Marius Bostan: “Prin întrebarile puse, prin răspunsurile oferite în cadrul evenimentelor și prin constientizare vom face oamenii responsabili să se implice în rezolvarea celei mai importante probleme ale României. Creșterea economică și o Românie democratică, fără corupție, bazată pe adevăr și libertate, în care să ne placă să trăim sunt obiective ale tuturor participanților. RePatriot poate avea efect și în averea fiecărui român, dacă mișcarea va crește rapid și va inspira cât mai mulți antreprenori români de pretutindeni să facă afaceri acasă, să aducă o creștere economică susținută. Dacă va deveni o stare de spirit!  România are nevoie de asta pentru 2018!

Evenimentele vor reuni antreprenori și executivi români de succes din România și Diaspora. Și-au anunțat deja participarea: Marius Bostan (Inițiator RePatriot), Felix Pătrășcanu (Co-fondator FAN Courier), Claudiu Lupaș (Vicepreședinte Fontana Group), Simona Pirtea (Managing Partner Business at Law), Dragoș Anastasiu (Președinte Eurolines), Valentin Făgărășian (Președinte Consorzio Edile Iro Italia), Dana Gruia Dufaut – Avocat Gruia Dufaut Advocats Paris & București, Lucian Rotar – antreprenor în Franța, Gabriel Iştoc (Fondator B-Team Consult and Services), Felix Tătaru (Președinte GMP Group), Georgeta Argeșanu – antreprenor în Franța, Sergiu Manofu (Fondator Travel Ideea), Violeta Cenușă (Project Manager RePatriot), Emil Munteanu (Managing Partner Power Net Consulting) și mulți alții.

RePatriot este un proiect de repatriere prin antreprenoriat inițiat în februarie 2015, la Summitul RBL, de liderii din business-ul românesc, antreprenorii și executivii de top, la propunerea făcută de  Marius Bostan. Participarea la proiect se face pe bază de voluntariat cu scopul de a oferi inspirație și consiliere românilor plecați care vor să revină în România, pentru acces rapid la oportunitățile de acasă. Proiectul se adresează în același timp și românilor care sunt de mult timp în străinătate și doresc să rămână acolo, dar sunt interesați să pornească o afacere și să fructifice oportunități în țară, transferând în România bunele practici dobândite în țara adoptivă. Pentru mai multe detalii intrați pe repatriot.ro.

Sursă: RePatriot

Despre Vocea Românească

Verifica, de asemenea

Regionali del Lazio . Italiani di origine romena… Se ci siete..potete battere 2 colpi..

Regionali del Lazio . Italiani di origine romena… Se ci siete..potete battere 2 colpi.. Domenica …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *