Breaking News
Home / EVENIMENTE / Spectacolul “Acasa La Romani”, pe 8 decembrie, la Roma.

Spectacolul “Acasa La Romani”, pe 8 decembrie, la Roma.

Spectacolul “Acasa La Romani”, pe 8 decembrie, la Roma.

În data de 8 decembrie 2016, Asociația Socio Culturală “Vocea Românilor” organizează a IX-a ediție a evenimentului “Acasă la Români”, cu ocazia Zilei Naționale a României, sub patronajul Ambasadei României in Italia.
Sunteți așteptați cu drag, începând cu ora 14.30, in via del Serafico n.1 , in cadrul Auditoriumului Seraphicum, Roma, organizatorii asigurând intrarea gratuită.
Artiști de seamă precum: Raoul, Viorica Macovei, Văru Săndel, Mihaela Bolog și Formația, Grupul vocal „Arpeggio și Roua”, Grupul „Trandafir de la Roma”, pianistul Adrian Gaspar si cântăreața la nai, Andreea Chira, vor oferi publicului prezent cele mai frumoase melodii din repertoriului acestora si momente de divertisment pe placul tuturor.
Sărbătorirea Zilei Naționale este un prilej pentru comunitatea de români din Roma, de a petrece împreună intr-un cadru festiv alături de artiști români, momente de voie buna, amintindu-ne de tradițiile și obiceiurile noastre.
Sponsorii principali ai evenimentului sunt: Banca Transilvania, MoneyGram, Consorzio Edile Iro, Novac Forniture e Servizi, Gruppo 3Costruzioni, Euroconstruct, Digi Mobil, Egal Supermercato, MGCostruzioni, C.C S.R.L, Autoservice M.E.G., Ristorante Castro Silvania, F.D.M Bioedilizia, Corso Gran Suite, Euro Appalti S.r.l., MihaSpose, Autofficina Baciu Daniel, Webdesign by Tofan Lucian.
Partenerii  evenimentului sunt: Romit TV, Radio Colors, Actualitatea românească, H Communication, Emigrantul, Pro Event, Radio Romania si ziarul online Vocea Românească. Președintele asociației, Iulian Manta, va fi gazda evenimentului, mult așteptat de românii din Roma.
Spectacolul prin prisma momentelor artistice deosebite oferite de cântăreții și actorii prezenți, a devenit o tradiție pentru publicul care participă an de an.
Prin proiectele desfășurate de asociația “Vocea Românilor”, în ultimii ani, aceasta își propune să contribuie la continuarea şi dezvoltarea unei inițiative de a consolida raporturile in comunitatea românească transmițând un mesaj de unitate.
Spectacolul „Acasă la Români” reprezintă o ocazie de valorificare si promovare a tradițiilor cultural-artistice ale poporului român în comunitatea italiană.

Despre Vocea Românească

Verifica, de asemenea

Pe 2 iulie corala românească Arpeggio & Roua se întoarce la Roma pentru a încheia turneul “Confluenze musicali – La Romania tra classico e folk”

Pe 2 iulie corala românească Arpeggio & Roua se întoarce la Roma pentru a încheia …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *