Breaking News
Home / EVENIMENTE / Spectacolul „Primăvara în sufletul copiilor”, la Roma!

Spectacolul „Primăvara în sufletul copiilor”, la Roma!

Spectacolul „Primăvara în sufletul copiilor”, la Roma!

Cu ocazia venirii primăverii, Alex Under Events și Casa România, vă oferă, în data de 26 martie 2017, în cadrul Auditoriumului Seraphicum, spectacolul intitulat „Primăvara în sufletul copiilor”.

Evenimentul va începe la ora 15:00 și sunt așteptați să participe românii din Roma și împrejurimi pentru a petrece o după amiază de duminică cu muzică și umor de bun gust.

Artiștii care vor delecta publicul prezent vor fi: actorul bine cunoscut de comedie Doru Octavian Dumitru , Raoul, actrița Elena Agapi cunoscută ca și Coana Chirița, datorită momentului său artistic, și interpreții de muzică ușoară Rynno și Silvia.

Gazda serii va fi actrița  Vasilica Gavrilaș – Burlacu, care va prezenta si va întreține atmosfera și buna dispoziție a publicului.

Organizatorii evenimentului Alex Under Events în colaborare cu Casa România și doamna Talia Lya, au pregătit numeroase surprize celor prezenți, iar o parte din încasările din vânzărea biletelor vor fi donați copiilor cu dificultăți pentru a duce un zâmbet pe chipul acestora.

Prețurile biletelor pornesc de la 15 euro Silver Ticket, 20 de euro Golden Ticket, iar copiii sub 10 ani beneficiază de reducere. Numerele de telefon unde puteți achiziționa bilete și vi se vor oferi toate informațiile necesare sunt: 3297535675 și 3806976768.

https://www.facebook.com/AlexUnderEvents/?ref=ts&fref=ts&qsefr=1

Despre Vocea Românească

Verifica, de asemenea

Pe 2 iulie corala românească Arpeggio & Roua se întoarce la Roma pentru a încheia turneul “Confluenze musicali – La Romania tra classico e folk”

Pe 2 iulie corala românească Arpeggio & Roua se întoarce la Roma pentru a încheia …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *