Breaking News
Home / EVENIMENTE / Stella Kondyli, o artistă care surprinde prin creativitatea si originalitatea operelor sale!

Stella Kondyli, o artistă care surprinde prin creativitatea si originalitatea operelor sale!

Acum 20 de ani s-a căsătorit si a plecat în Grecia, la Atena, unde și-a întemeiat o familie și a descoperit un nou EGO. Stella consideră că a reușit să transforme fenomenul imigrației într-o artă a supraviețuirii și a câștigului. A studiat la Universitatea Politehnică din București, Facultatea de Automatică, și a lucrat ca programator.

Întodeauna a avut o pasiune pentru artă, însă nu a găsit timpul necesar, motivația și sprijinul pentru a se perfecționa. În perioada 2008 – 2012 a urmat cursurile facultății Open University of Arts, din Atena (cărbune, grafic, acril, ulei, istoria artelor ș.a.m.d. A participat la diferite expoziții colective: expoziția de la Cultural Center of Athens, Cultural Center of Gazi, Agia Paraskevy. A lucrat în cadrul primăriei Agia Paraskevy ca referent cultural.

Printre expozițiile la care a participat se află și Da Vinci, exhibit & Spiroudis exhibit. A urmat cursurile la University of Fine Arts of Athens, unde studiază și în prezent

Ea crede că prin intermediul artei sale a găsit soluția lăuntrică a esenței sale conceptuale.

Stella spune că „în artă nu există coordonata timpului. Timpul îl dedică gândirii și vizualizării gândului”, iar actul creației îl descrie astfel: „la început totul este spontan, fără axiome, fără limite, apoi încerc să calmez lucrurile pe pânză și să descopăr, să mă concentrez pe „povestea mea”, deci nu există timp! Există un echilibru al energiei întreruptă de liniște. Nu există nici preț! Arta nu se poate dimensiona valoric prin preț!”

Despre Vocea Românească

Verifica, de asemenea

Pe 2 iulie corala românească Arpeggio & Roua se întoarce la Roma pentru a încheia turneul “Confluenze musicali – La Romania tra classico e folk”

Pe 2 iulie corala românească Arpeggio & Roua se întoarce la Roma pentru a încheia …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *