Breaking News
Home / ITALIA / Trafic deviat cu ocazia ceremoniei de aniversare a Tratatelor de la Roma!

Trafic deviat cu ocazia ceremoniei de aniversare a Tratatelor de la Roma!

Trafic deviat cu ocazia ceremoniei de aniversare a Tratatelor de la Roma!

Sâmbătă are loc a 60-a aniversare de la semnarea Tratatelor de la Roma, la care sunt așteptați șefii de stat și de guverne din toată Europa.

În special în centrul capitalei, traficul si transportul în comun va fi modificat în funcție de măsurile planului de securitate. Vor exista doua zone de interes, albastru și verde definite de către Poliția Capitalei.

„Zona albastră” va fi interzisă de la ora 00:30 noaptea de vineri și sâmbătă și a fost delimitată pe lângă Campodiglio, mai exact începând cu Piazza Venezia, Piazza Madonna di Loreto, Piazza Fori Imperiali,via San Pietro in Carcere, via del Campidoglio, via del Monte Tarpeo, via e piazza della Consolazione, vico Jugario, via del Teatro Marcello, via Montanara, piazza Campitelli, via Cavalletti, via dei Delfini, via dei Polacchi, via delle Botteghe Oscure, via Celsa, piazza del Gesù, via del Plebiscito e piazza Venezia.

„Zona verde” va fi interzisă de la ora 7.30 sâmbătă și începe de la piazza San Bernardo, largo di Santa Susanna, via e piazza Barberini, via del Tritone, largo Chigi, via del Corso, via Battisti, piazza Madonna di Loreto, piazza del Foro Traiano, via Magnanapoli, via IV Novembre, largo Magnanapoli, via Nazionale, via Torino e piazza San Bernardo.

Vineri 24 martie, ambele zone sunt deschise traficului auto și pietonilor.

Sâmbătă, 25 martie, sunt prevăzute  restricții pentru traficul auto și a pietonilor. Stația de metrou Colosseum de pe linia B,  stația Barberini și Spania de pe linia A de metrou  vor fi închise de la ultima cursă din seara zilei de 24 martie și pe tot parcursul zilei din 25 martie. Capătul tramvaiului numarul 8  va fi transferat de la Piazza Venezia în Via Arenula, aproape de Piazza Cairoli.

După ora 12:30 noapte, în zona Campidoglio vor avea acces numai cei care sunt autorizați și pe baza unor controale de securitate. Aceeași procedură se va aplica pentru zona Quirinale, începând cu ora  7:00.

Accesul în cele două zone va fi permis locuitorilor si persoanelor care muncesc aici.

Iulian Manta

Despre Vocea Românească

Verifica, de asemenea

Regionali del Lazio . Italiani di origine romena… Se ci siete..potete battere 2 colpi..

Regionali del Lazio . Italiani di origine romena… Se ci siete..potete battere 2 colpi.. Domenica …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *